Consultvormen

Ik bied diverse manieren aan om inzicht of antwoord te krijgen op jouw hulpvraag, via
 een inzichtgevend gesprek, verhelderende kaartlegging of wellicht informatie van 'gene zijde'.
In een 'live' setting in de praktijk of op-afstand. 
Het geeft je (h)erkenning van jouw keuze, je gedachtegang, jouw situatie en helpt je verder.
Ontdek jouw Oh-ja! moment.


Coaching

Soms kan een goed gesprek dé doorbraak zijn.

Een coaching is een ontmoeting van-mens-tot-mens. Een onderdeel van dit gesprek kan spirituele begeleiding zijn, maar is zeker niet verplicht. Je kan met een (groot)  probleem zitten, waar je geen directe oplossing voor ziet. Het kan zijn dat je vast loopt in keuzestress en niet meer weet welke kant je nu het beste op kan gaan. Een verfriste blik, een extra paar ogen die niet beïnvloed zijn door jouw situatie, kan licht brengen. Alles onder het genot van een kopje koffie of thee. Geen 'zweverig gedoe', direct, open en oprecht. Zonder sturing, want ik kan niet voor jou beslissen.

Keuzestress of mogelijkheden?

Coaching is goed inzetbaar bij:

 • Bewustwording krijgen over jouw fysieke, mentale en emotionele staat van zijn
 • 1-op-1 begeleiding (inclusief huiswerk)
 • Leren omgaan met 'energieën' en of entiteiten
 • Leren omgaan met jouw Hooggevoeligheid en of gaven
 • Leren assertief en daadkrachtig te worden
 • Keuzestress omzetten in mogelijkheden
 • Geloof herstellen in jouw eigen kracht
 • Loskomen van beïnvloeding vanuit jouw omgeving
 • Creëren van innerlijke rust en balans
 • Mens tot mens gesprekken: is wat iedereen soms nodig heeft
 • Droomuitleg: terugkerende dromen, nachtmerries of visioenen bespreekbaar maken

Ik kan je de deuren zichtbaar maken die jij kan openen, maar je mag zelf kiezen. En besef dat elke keuze goed is, er zijn geen foute keuzes. Wel kan het zijn dat een keuze niet het effect heeft wat je had gehoopt, maar dat wil niet zeggen dat het 'fout' was. Het is dan wederom een les geleerd op jouw levenspad.

Het belangrijkste is dat jij (weer) gaat geloven in jezelf, in jouw kracht om te kunnen en mogen kiezen, in jouw intuïtie. Zodanig dat je de beste versie van jezelf wordt en lachend door het leven gaat. 


Gun jezelf antwoord,
helderheid en inspiratie

Kaartleggen

Kijk nu, kijk terug, kijk vooruit.

Kaartleggen is een mooie manier om meer inzicht te krijgen in je processen. Er zijn een aantal verschillende soorten kaarten beschikbaar, die allemaal op eenzelfde manier zijn te gebruiken. Soms trekken we gewoon een kaartje om de behandeling te ondersteunen of om wat licht op een proces te werpen.  

We kunnen gebruik maken van een eenvoudige legging op basis van ‘vraag en antwoord’. Jij stelt de vraag, je trekt zelf de kaarten en ik geef via deze kaarten antwoord. Natuurlijk zijn dit geen ja of nee antwoorden. De kaarten zullen altijd proberen je iets duidelijk te maken. Zo wordt er naar verleden, heden en toekomst gekeken. Vragen over werk, financiën of werk kunnen toegelicht worden.

En wat dacht je van een jaarlegging? Deze hoeft niet in januari te beginnen, we starten op de maand waarin we zitten. Of een uitgebreide legging zoals een 'bloemlegging', waarbij we kijken naar alle aspecten van jouw zijn en leven, in verleden, heden en toekomst.

Een kaartlegging kan je helpen bij het verkrijgen van inzichten, maar je bent zelf degene die beslist wat je met deze inzichten wilt en kunt doen.

Welk kaartendeck?
Ik werk met een diversiteit aan kaarten, zoals Gipsy Witch, Tarot, Lenormand en Orakelkaarten. 
Welke set of sets we gebruiken hangt af van jouw voorkeur, welke vraag (vragen) je wilt stellen of met welke behoefte je een kaartlegging aangaat.


Healen / Magnetiseren

Het overbrengen van universele energie.

Healen of magnetiseren is het overbrengen van universele energie via de handen naar de plek die het nodig heeft. Waar die energie vandaan komt of hoe we dit noemen, maakt eigenlijk niet zo veel uit, het gaat erom dat het werkt en dat het helemaal niet eng is.
Bij energetische 
therapie is 'de therapie' een belangrijk onderdeel en zijn er meerdere sessies nodig om tot blijvend resultaat te komen. Bij een healing gaat het om 'het moment', wat heb je nu nodig om de energie weer te voelen stromen, welke chakra heeft een 'boost' nodig, wat zit er vast wat los wil komen. Een healing is niet de geschikte methode om 'klachten' te behandelen, daar is de therapeutische vorm beter voor geschikt.

Voel de energie en laat je 'boosten'

Maar waar is een healing dan wel geschikt voor? Wellicht ben je al heel bewust van de werking van jouw chakra's, jouw energiebanen en meridianen of weet je de oorzaak van jouw ongemak of blokkade. Het kan zijn dat al vaker naar een magnetiseur of Reiki Master bent geweest. Dan is jouw energiesysteem bekend met het 'boosten' van de energie. Het is als het ware, een verfrissende douche nemen om alle energie en vervuiling  van je af te spoelen zodat je weer vol energie en schoon verder kunt. Alles wordt weer in  balans gebracht. Je accu is weer bijgevuld.

Een healing kan prima ondersteunend werken bij of na een intensief gesprek. Dan ga je weer 'opgeladen' naar huis.


Reading / Medium

Het onzichtbare zichtbaar maken.

De basis is van een reading is het 'contact maken'. Wat houdr dit in? Het kan zijn dat jij contact wilt met een (overleden) dierbare. Je hebt vragen, je wilt weten hoe het gaat of ze het eens zijn met jouw keuzes. Aan de hand van een foto, een naam of bijvoorbeeld een sieraad, kan ik dit contact leggen en vertalen wat er gezegd wordt. 
Misschien wil je wel weten wat jouw huisdier of paard je te vertellen heeft of waar jouw dierbaar dier 'last' van heeft, ook dan kan ik contact maken en vertalen wat zij jou willen zeggen of waar ze pijn of klachten hebben.

Contact met het onzichtbare

Reading is goed inzetbaar bij:

 • 1-op-1 paragnostische begeleiding
 • Ontmoeten van jouw gidsen en begeleiders
 • Contact maken met mensen en dieren (al dan niet overleden)
  • Vragen stellen en antwoord krijgen
  • Ongemakken bepalen bij mens en dier
  • Beïnvloeding vanuit 'gene-zijde' bepalen en eventueel stoppen
  • Beïnvloeding vanuit 'hier en nu' bepalen en eventueel stoppen
 • Contact maken met jouw eigen gaven
 • Geloof herstellen in jouw eigen kracht
 • Droomuitleg: terugkerende dromen, nachtmerries of visioenen bespreekbaar maken
 • Huisreiniging
  • Voor en na verhuizen jouw huis energetisch reinigen
  • Wegsturen van energieën en entiteiten 
  • Huis aantrekkelijk maken voor verkoop

Soms gaat dit vertalen heel soepel en soms gaat dit bijna cryptisch. Als het niet direct duidelijk is gaan we samen op zoek naar de 'goede' woorden zodat jij begrijpt wat er bedoeld wordt. Je hoeft niet bang te zijn dat ik achter al jouw geheimen kom, want dat kan ik niet. Ik krijg alleen te horen wat jij aan kan en dat wat ik je mag vertellen. 


Op-Afstand

Geen afstand is te groot om te overbruggen.

Het kan zijn dat je niet in staat bent om de afstand naar mijn praktijk te overbruggen, maar dat je wel graag verder gaat op jouw levenspad. Of dat je af en toe een steuntje in de rug nodig hebt op jouw 'traject'.
Dan kun je een consult Op-Afstand aanvragen. Dit kan inhouden dat we via videobellen een consult houden. Meestal doe ik dit via Whats-app videobellen, maar het kan op verzoek ook via Skype of Zoom. Je kan ook  je vragen stellen in een mailtje of je stuurt een foto door via de mail of app, met jouw bijbehorende vragen. 
Veel van de consultvormen zijn ook Op-Afstand uit te voeren, maar dit gaat natuurlijk in onderling overleg.

Op Afstand hulp via reading, medium, kaartlegging, coaching en energie. Het Paarse Huis

Universeel contact


Heb je behoefte aan inzicht en antwoorden?

Ik help je graag verder. 
En ik sta je graag te woord om te ervaren of wij 'de Klik' hebben en jij je volledig op je gemak voelt bij mij.