De kracht van het onzichtbare

Consult.
Zweverig of aards?.
Van keuzestress naar inzicht?


Wat is een consult eigenlijk?

Een consult draait meestal om een vraag. Dit kunnen vragen zijn als: Ik weet niet meer wat ik moet kiezen. Hoe kan ik omgaan met mijn hooggevoeligheid? Hoe gaat het met mijn dierbare? Hoe kan ik mezelf beschermen tegen energieën? Waar of wat is mijn levenspad? 
Door contact te maken met het 'alwetende' kan ik antwoorden aan jou doorgeven. Dit kan gewoon tijdens een kopje koffie en is helemaal niet eng.
De consultvorm is afhankelijk van jouw wensen. 

Het Oh-ja! moment.

Vaak krijg ik van cliënten terug dat ik ze Oh-ja! momenten heb bezorgd. Vaak was een andere invalshoek, een verhelderende peptalk, een creatieve of originele oplossing al voldoende om weer grip te krijgen en door te gaan waar men was blijven steken. Ik stop namelijk niet bij ongemak, maar houd ik zeker rekening met wat je op dat moment aankunt. Hierbij ontstaan vaak (zelf)inzicht, het zogeheten Oh-ja! moment. De puzzelstukjes vallen op hun plek.

Spirtualiteit is niet eng, het geeft helderheid en inzicht in versluierde situaties. Het Paarse Huis

Helderheid en inzicht in mistige situatiesWil jij antwoord op een hulpvraag of helder inzicht?


Vraagstukken beantwoord, puzzelstukjes vallen het onzichtbare zichtbaar maken. Het Paarse Huis

Vangen en vertalen van informatie

Wat kunnen mijn gaven voor jou betekenen?

Over welke gaven heb ik het dan? Veel gebruikte omschrijvingen zijn helderziend, helderwetend, helderhoren, paragnost, medium etc., maar hoe werkt dat dan? Ik leg het zelf altijd zo uit: elke mobiele telefoon kan allerlei 'onzichtbare' signalen opvangen vanuit de lucht, appjes, filmpjes, radio, televisie, noem maar op en deze per direct zichtbaar maken op jouw telefoon. Al komen deze berichten uit Australië, ze zijn binnen luttele seconden op jouw telefoon te zien. Ik heb ook zo'n 'antenne'. Ik kan 'onzichtbare' berichten, beelden, woorden en gevoelens opvangen vanuit de lucht en ze komen en gaan net zo snel als op jouw telefoon. De kunst is om deze berichten 'te vangen' en 'te vertalen' naar jou, naar jouw vraag en te plaatsen in een bepaalde 'tijd'. Soms gaat dit heel makkelijk en direct, soms zijn de 'berichten' cryptisch en zullen we samen naar het 'echte' antwoord zoeken. Soms is het 'nu' niet duidelijk en besef je je later dat 'dit is wat er bedoelt werd'.


Oppervlakkigheid of diepgaand?
Jij bepaalt

Een consult is net zo oppervlakkig of diepgaand als je er zelf van maakt. De visie die je als mens hebt op het (aardse) leven is vaak niet zo zwart-wit als je denkt. De manier waarop je jezelf openstelt voor het consult, de behandeling of de manier waarop jij jezelf uitdaagt met een andere visie te durven kijken, zal het eindresultaat definiëren. Dit kan ertoe leiden dat je nieuw visie en helderheid in je leven brengt. Je leert diepere zelfkennis waarmee jouw ontwikkeling verder kan gaan. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen levenspad te bewandelen. Door helderheid op jouw levenspad te brengen kan jouw uniekheid jouw eigen bron van kracht worden.


Ervaring van cliënten