Mijn tarief

Mijn tarief is super eenvoudig.
En dat is € 60,- per uur ongeacht wat je bij mij komt 'halen'. Dat maakt combineren van trajecten, behandelingen en consulten een fluitje van een cent. We kijken gewoon simpelweg naar hoeveel tijd er verstreken is. 

Er zijn wat richtlijnen aan te geven, zo zal een afspraak met massage ca 1,5 uur duren, kan een therapeutische of spirituele 1-op-1 begeleiding zomaar 2 of 3 uur in beslag nemen en kan een kaartlegging al in 1 uur klaar zijn.

Alles is natuurlijk afhankelijk van jouw hulpvraag, jouw behoefte en jouw portemonnee. Dit wordt uiteraard vooraf besproken en geef dus zelf ook zeker aan wat wel en wat niet kan.


Openingstijden

Ik werk alleen op afspraak en plan deze in van maandag tot en met vrijdag. 
Ik plan onze afspraak zodanig dat ik altijd 'de tijd' heb om luisteren naar jou en in te spelen op wat jij op dit moment nodig hebt. 
Er bestaat ook de mogelijkheid om 's avonds af te spreken. De beschikbare avonden kunnen variëren en zitten vaak snel vol, dus het kan even duren voordat er een vrije avond is.


Spirituele Beurzen

Ik sta ook regelmatig weekenden op de Paraview Beurs door heel Nederland. Je kan mij daar bezoeken voor een 'kort tafelconsult'. Wat houdt een tafelconsult in? Dat kan een kaartlegging zijn, een kort coachingsgesprek of je hebt vragen aan mij als medium. Een beursconsult is beperkt tot maximaal een half uur. Heb je meerdere vragen of wil je dieper op zaken ingaan heeft een praktijkconsult zeker de voorkeur.
Ik werk (nog) niet met een vaste agenda. Een paar dagen voor deelname plaats ik een bericht op mijn Facebookpagina en daarbij sta ik vermeld als deelnemer bij Paraview Beurs. Als je niet (te lang) wilt wachten bij mijn tafel, is het wel handig om van tevoren een afspraak te maken.