Van anders voelen naar
Ik mag zijn wie ik ben
Met mijn Eigen-Wijsheid

Ik begeleid jou
jouw Eigen-Wijsheid
vinden en erop vertrouwen

Anders zijn, mijn zoektocht

Van jongs af aan heb ik altijd het gevoel gehad anders te zijn. Niet hetzelfde te zien, te horen en te voelen als de mensen om mij heen. Dat ik gebeurtenissen dieper waarnam. Met niemand om mij heen die begreep wat ik bedoelde of hoe ik het leven ervoer. Tijdens mijn (medische) opleiding werden mijn visies, belevingen en oplossingen vaak als raar en anders ervaren. Dat de antwoorden 'zomaar' in mij opborrelden, was voor mij heel normaal. Dit alles veroorzaakte bij mij veel verwarring en leidde tot overspannenheid (burn-out). Gedwongen stilgezet kwam ik tot het besef dat er wellicht echte antwoorden te vinden waren op mijn anders zijn. Zo begon mijn zoektocht.

Mijn Eigen-Wijsheid

Tijdens mijn time-out openbaarde zich mijn Eigen-Wijsheid en kwam ik tot de conclusie dat er meer is tussen hemel en het aardse leven. Ik voelde meer, zag meer, hoorde meer en had ook nog eens energetische handen. Dat ik dat allemaal écht voelde en er soms letterlijk ziek van werd. Daarbij kwam later nog de diagnose AD(H)D en vielen velen puzzelstukjes op zijn plek.

Gedreven door nieuwsgierigheid en hervonden energie had ik mijn 1ste intensieve zelfkennis-cursus afgerond vlak voordat mijn 1ste kind geboren werd. En ik was ook opnieuw geboren. Dit alles, met het besef dat ziel, lichaam en geest samenwerken, heeft directe invloed gehad op de opvoeding van mijn (nu 4 volwassen) kinderen. En doet het nog steeds.

Deze gaven bleek ik van nature te hebben, maar moest ze wel leren begrijpen. Hoe ik deze veilig en afgeschermd kon gebruiken. Allerlei cursussen, workshops en (HBO)opleidingen op gebied van massage, energie, therapie en spiritualiteit, hebben hieraan bijgedragen.


Hoe ik er voor jou kan zijn

Iedereen groeit en ontwikkelt op zijn eigen manier en eigen tempo. Of het nu gaat om lichaamswerk, spirituele verbinding of mentale inzichten. Ik kan jou helpen jouw zelfgenezend vermogen te activeren, waarmee je jouw deel van jouw eigen herstel in eigen handen neemt. Ook kunnen we jouw eigen gaven, die je van nature hebt, gaan ontdekken en ontwikkelen, deze te omarmen en op een veilige en afgestemde manier toe te passen en erop leren vertrouwen. Voor jezelf, of in contact met anderen. Altijd op jouw tempo, met wat jij aankunt op dat moment. Soms begripvol, soms confronterend. Altijd warm en to-the-point. Integer, oordeelloos en eerlijk. Ik help jou je Eigen-Wijsheid vinden en erop vertrouwen. Door dingen te benoemen of juist te laten ervaren.

Ontdekken, ontwikkelen, ontplooien van eigen kracht en gezondheid. Het Paarse Huis

In zachte kracht ontplooien


Praktijk en spirituele beurzen

Je kan met mij afspreken op werkdagen op de praktijk in Almkerk. Openingstijden zijn te vinden Contact.

Ik sta ook regelmatig weekenden op de Paraview Beurs door heel Nederland. Je kan mij daar bezoeken voor een 'kort tafelconsult'. Wat houdt een tafelconsult in? Dat kan een kaartlegging zijn, een kort coachingsgesprek of je hebt vragen aan mij als medium. Een beursconsult is beperkt tot maximaal een half uur. Heb je meerdere vragen of wil je dieper op zaken ingaan heeft een praktijkconsult zeker de voorkeur.
Ik werk (nog) niet met een vaste agenda. Een paar dagen voor deelname plaats ik een bericht op mijn Facebookpagina en daarbij sta ik vermeld als deelnemer bij Paraview Beurs. Als je niet (te lang) wilt wachten bij mijn tafel, is het wel handig om van tevoren een afspraak te maken


Ik mag nu zijn wie ik ben en dit gun ik jou ook

Ja, ik ben er nu wel achter wie ik ben en ik mag er zijn. Ook al is het niet altijd eenvoudig mijn 'hooggevoeligheid en AD(h)D uitdagingen' te omarmen. In de rollen van moeder, echtgenote, vriendin en ZZP-er ben ik druk en vlieg soms van hot naar her. Krijg ik veel voor elkaar, vergeet soms wat en toch houd ik overzicht.

Ik ben eerlijk en oprecht naar mezelf en naar anderen, maar ik flap er soms ook zomaar dingen uit. Ik durf ook om mezelf te lachen en doorbreek het serieuze dan ook graag met wat humor. Ik ben een zorgzaam en meevoelend type. Ik oordeel en veroordeel niets en niemand. Alles mag er zijn en niets is vreemd. Ik heb snel overzicht en inzicht in situaties, waardoor ik vaak met creatieve en originele oplossingen kom, mede door mijn sterk ontwikkelde intuïtie.

Ik heb energie 'voelende' handen, ben helderwetend en een medium, verbonden met de spirituele wereld. Maar vooral ben ik 'gewoon' en sta ik met twee benen op de grond en ben absoluut geen zweverig type.


In Het Paarse Huis draait alles om jou.
Je beter voelen met jezelf, over jezelf en jouw invulling van je leven.