Ja, ik ben trots op mezelf
Trots op wat ik bereikt heb en nog ga bereiken
Trots op wat anderen over mij zeggen
Ik gun het jou ook om
Trots te zijn op jezelf

René

Pascal heeft het vermogen om in een duiding direct tot de kern van de zaak te komen, en doet dat op een liefdevol-confronterende wijze. Daar heb je wat aan. En ook haar behandelingen vertonen altijd een bepaalde afgestemde samenhang voor dat moment.

Een aanrader. 


Marieke de Goede

Al sinds 2015 kom ik bij Pascal. Even volledig aandacht voor jezelf. Waar je ook mee zit, ze slaat je er wel doorheen. Nooit vergeten dat je het uiteindelijk altijd zelf moet doen, maar een behandeling bij ‘Het Paarse Huis’ maakt dat je er weer voor kan gaan. Ik zie het als een cadeau naar mezelf.
Pascal is nuchter, medelevend, duidelijk, eerlijk, geeft goede raad, heeft een scherpe visie en (ook heel belangrijk) humor. Ze heeft gewoon net dat beetje extra. Of het nu psychische vraagstukken zijn of lichamelijke klachten, ze heeft overal een antwoord op en als het niet zo is zegt ze dat ook zeker.
Ik kan haar van harte aanbevelen. Ik kom niet voor niks al 6 jaar bij haar over de vloer.


Henny Verhoeven

Ik heb Pascal als een lief, open en warm persoon ervaren, die zich niet opdringt. Ze denkt goed met je mee, maar laat het ook zeker open zodat je zelf na gaat denken. Dit stimuleren tot zelfinzicht heeft mij veel gebracht. Ik dacht dat ik mijn rouwverwerking zelf wel aan kon, maar dat bleek niet zo te zijn. Na een aantal sessie heb ik weer grip op mijn leven gekregen en heb ik goede handvatten gekregen om door te gaan. Hierdoor heeft het verdiet niet meer de overhand, maar is de pijn omgevormd naar een prachtige, dierbare en liefdevolle herinnering aan mijn dierbare zoon. Ik kan weer genieten van de dag, van de kerst, van de feestdagen en vooral van mezelf. Ik sta weer in mijn kracht. Ik gun dit iedereen. Dank je wel, lieve Pascal!


AA

Pascal is een warme persoonlijkheid, zelfbewust op een prettige manier. Dat geeft de cliënt de vrijheid om open te zijn en zich uit te spreken. Ik heb ons contact als prettig en rustgevend ervaren. Onze sessies hebben bepaalde dingen in perspectief gezet, waardoor ik wat vragen beter kon beantwoorden voor mijzelf. Dat heeft ook weer inzichten gegeven waar ik verder mee kon. De praktijkruimte is prettig en je hebt lekkere thee 😉

Ik vond het fijn zoals het was. Ik denk dat ik ook zeker weer terugkom als ik daar weer behoefte aan heb.


Inez Scheurs

Pascal ervaar ik als een open, aards, positief en betrokken mens die warm en hartelijk is en die een bemoedigende, veilige en prettige sfeer creëert in het contact. De keren dat ik een afspraak met haar maakte, deed ik dat omdat ik zelf ergens niet uitkwam en behoefte had aan verheldering vanuit een ruimer perspectief. Die verheldering heeft ze me steeds kunnen geven en daar ben ik haar dankbaar voor.
De praktijkruimte vind ik prettig. Warm in een zakelijke setting.


Hennie

Allereerst wil ik even zeggen dat je voor mij degene bent die me heeft laten groeien en ontdekken en opnieuw hebt laten voelen wie ik ben. Ik was zo opgeslokt door het "normale" werk dat ik niet meer mezelf was. En nu ruim een 1,5 of bijna 2 jaar nadat onze reis is begonnen, heb ik zoveel rust  kan ik weer genieten en voel steeds meer aan. Ik ben nog niet op m'n top qua spiritualiteit maar met jou hoop ik dat te kunnen bereiken. Als ze het nu maar rustig doen.
Even over jou: Pascal is een heel open en warm persoon waar je heel makkelijk contact mee kunt leggen. Ze heeft mij groei, een eye-opener en een nieuwe vriendin gebracht, die altijd voor je klaar staat. Haar ruimte is prachtig, een open en relaxe sfeer. Pascal, blijf zoals je bent, je staat zo mooi in je kracht.


Diana

Pascal is een warm persoon. Als je in haar praktijk komt is  de sfeer fijn. Je voelt je al snel op je gemak. Ook de behandeling is fijn en duidelijk. Dat maakt Pascal wat ze is. Een warm persoon.


Kim van Dalen

Pascal is een warmhartige vrouw met een sterke intuïtie. Toen ik met haar in aanraking kwam op de Paraview beurs, heb ik kunnen ontdekken wat ze voor andere mensen kan betekenen. Als “vertaler” heeft ze me in contact kunnen brengen met een dierbare spirit guide. Een diepzinnig, emotionele ervaring die me vreugde en ontroering toebracht. De inzichten die zij kon doorgeven zijn na 2 jaar tijd nog steeds erg relevant en dierbaar voor mij. Het is een hele fijne ervaring om door haar geholpen te worden.


Daphne

Pascal heb ik leren kennen op de paraview beurs. Bij het eerste contact was er gelijk een warm en fijn gevoel. Pascal heeft mij heel erg geholpen met antwoorden op mijn vragen na suïcide van mijn vader. Maar zeker ook met mijn eigen spirituele pad. Ik zou haar omschrijven als lief, begripvol, behulpzaam, eerlijk en geduldig. Ik ben al 5 x bij Pascal geweest en zou haar zeker aanbevelen.


Anneke

Lieve mensen. Pascal is een warme vrouw die vertrouwen uitstraalt en mooie adviezen geeft. Ik heb daar zelf erg veel aan gehad. Ze kan in deze wereld en in de spirituele wereld kijken en je begeleiden daar waar nodig. Ze geeft je wat je nodig hebt en wat je aan kunt zodat je met een verhelderende blik op je leven weer door kunt  gaan.
Ook met de stenen kun je weer energie en kracht op doen.

Nadat mijn man overleden was kon ze mij zo veel waardevolle informatie geven gewoon tijdens de koffie. Dat heeft mij zo veel vertrouwen gegeven in haar werk omdat ze de spijker op de kop sloeg


Petra  Hartkamp

Als ik jou omschrijf vind ik jou een sterke vrouw, iemand die mij kan sturen omdat ik iemand nodig heb die in zijn kracht staat, want ik ben erg eigenwijs en loop vaak weg voor mezelf. Je bent ook komisch. En je bent eerlijk.
Ik heb jou leren kennen bij de paravieuw beurs, daar kwam ik bij jouw aan het tafeltje zitten. Daarna ben ik naar jouw praktijk gekomen. Jouw praktijkruimte vind ik fijn. Je hebt mij inzichten gegeven en handvatten en, als ik het zo zeg, wakker geschud hoe ik naar bepaalde dingen anders kan kijken en daar dan ook met mijn gevoel ook te komen.
Ik weet een hoop van mezelf, maar de kunst is om naar het gevoel te gaan en het denken om te zetten naar gevoel en dan wordt het een werking gezet.


Bep

Je bent een warm mens. Je bent oprecht begaan met je "klanten" en gaat goed in op wat ze nodig hebben. En je kan altijd aangeven als je het er niet mee eens ben. Je voelt je vertrouwt bij jou. Je straalt rust uit en je geeft een positieve draai aan negatieve gedachten. De locatie in Almkerk is erg fijn. Je voelt je daardoor ontspannen.

Een advies: Misschien kan je er nog bepaalde producten bij verkopen in je praktijk of op je website.


Hans

Pascal is een vriendin die ik al een tiental jaren ken.
In al die tijd heb ik haar leren kennen als een persoon die:
- zeer empathisch is.
- heel spiritueel is.
- een betrouwbaar medium.
- als therapeut goed werk levert.
- erg betrokken is met met andere mensen.
- voor je door het vuur gaat.
- begaand is met de natuur/ moeder Aarde.

Al met al een geweldige persoonlijkheid, in wiens nabijheid het altijd goed vertoeven is onafhankelijk de hoedanigheid waarin ze is.


Yvonne Koning

Hoe ik jou omschrijf: Als een prachtige vrouw, warm, open en hartelijk. Je geeft iemand (in ieder geval mij) altijd een warm en welkom gevoel. Mijn zoon beaamt dit. Je bent duidelijk, to the point. Ik hecht veel waarde aan jouw advies, en kan er ook wat mee. Vaak als bevestiging van wat ik al weet. Het voelt vertrouwt bij jouw, bijna als zeer goede vriendin. Je ruimte is top, warm, gezellig en fijn.

Je after-service en betrokkenheid is echt fijn.


Stemvorming

Review/ ervaring

"Pascal Reinders is een kundige, integere, professionele collega hulpverlener die de kunst verstaat zich volledig af te stemmen op de hulpvrager en diens thema, hier de diepere lagen van ziet, kan benoemen, en in het grotere perspectief weet te plaatsen.  Zodat de persoon in kwestie zich "gezien en gehoord voelt" en opnieuw kan verbinden met zichzelf en zijn/haar innerlijke wijsheid, kracht en hart. Zodat thema's een plek krijgen en ook losgelaten kunnen worden. Dat Pascal dit ook nog met oprechte warmte en liefdevolle aandacht doet, is heel bijzonder. 

Voor ieder die inzicht wil krijgen, ontspanning en meer ruimte in zichzelf en zijn/haar  leven om zo ook voor anderen weer iets te kunnen betekenen, is een sessie met Pascal als "brug tussen hemel en aarde" echt een cadeau aan jezelf.  

Men voelt zich meteen thuis in de warme omgeving die ze heeft weten te creëren, en die een afspiegeling is van haarzelf en haar werk. Wat goed is te weten, is dat een telefonisch consult net zo doeltreffend werkt als een "live" consult. Dankzij haar gave dwars door alles heen te kijken. Daarbij reageert Pascal altijd snel en attent op elk verzoek, diezelfde dag meestal nog. Fijn als je even "door de bomen het bos niet meer ziet".

Stemvorming  www.cordium.nl 


Simone

Ik vind jou bijzonder integer. Je bent voelbaar in contact met jecliënt en ook met je gidsen. Je maakt het spirituele heel normaal en volkomen logisch. Je komt tot de kern. Je vraagt door, zonder te sturen. Je hebt respect voor de ontwikkelingsfase waarin de ander zit. Alles mag er zijn, niets is gek. Ik voel me bij jou gedragen, gezien en gerespecteerd. Jij laat het kwartje bij mij vallen. Door een ander perspectief te schetsen,  zaken te duiden en door te vragen, ook bij eventueel ongemak.

En niet te vergeten ben je heel lief, je voelt vertrouwd (ook je praktijk ruimte voel fijn, vertrouwd als thuis), discreet en kan met je humor lichtheid brengen.


M

Je bent iemand die goed kan inleven in de ander zonder te oordelen. Je voelt de dingen aan zonder dat er altijd woorden gebruikt moeten worden. Heel fijn! Je maakt dingen concreet en beeldend. Deze beeldende aantekeningen zijn fijn voor als ik het even vergeet. 

Je hebt humor. Past deze op de goede momenten toe. Je levenshouding is aanstekelijk en energievol. Temperamentvol. 

Je hebt levenservaring die je op goede manier passend deelt. Je bent niet bang om anders te zijn en laat het goede voorbeeld zien. Je bent open die past bij je als professional. Je reflecteert waar ik het vergeet. 

Wat ik bijzonder sterk aan je vind/je vaardigheden dat je een verbinding maakt tussen het verbale proces en het lichamelijke proces. Meestal kiezen behandelaars 1 van de 2. Jij kunt in mijn ogen alle twee. Dat maakt jou uniek. Je beschikt over vele talenten. Alleskunner. 

Ons contact ervaar ik als direct maar toch veilig. Je voelt dingen aan en gaat alleen over grenzen als het effectief is voor mijn ontwikkeling. Je laat de verantwoording bij mij en dat is fijn. Ik ben dan baas over mijn eigen proces. Je laat mij nadenken zonder gelijk het antwoord te geven. Je geeft mij zekerheid op momenten als ik het niet meer zie. Bij mij was vooral dat ik mij veilig voel heel belangrijk. Alles mag er zijn. 

Je bent open en niet bang om de pijnpunten te benoemen en confrontatie samen met mij aan te gaan. En toch laat je de verantwoording bij mij. Dat vind ik knap. 

Soms schrik ik van je felheid maar dat is toch denk ik iets meer van mij. Meestal kan ik er door heen glimlachen en zie ik gewoon een strijder die het goed met mij voor heeft. 

Dit heeft mij inzichten gebracht die ik niet eerder zag. Je bent niet bang om de dingen te benoemen. Je schept duidelijkeid in chaos. Inzichten in samenwerking lichaam en geest. Dat ik er mag zijn ondanks mijn beperkingen in denkprocessen en lichamelijke processen. 

Je begrijpt mij. Na mijn idee kunnen niet veel mensen dat zeggen...

Jouw ruimte is warm en gezellig. Alsof je thuis komt. Je ziet dat de ruimte met zorg is ingericht met mooie materialen. De dingen die erin staan sluiten op elkaar aan en hebben hun eigen identiteit wat weer wat zegt over jou als persoon. Je hebt er zorg en aandacht aan besteedt. 

Er zijn verschillende mogelijkheden in de ruimte. Het kan zich aanpassen aan de gelegenheid. 

Misschien soms wat veel woorden... en dat zeg ik whaha.


Marleen

“Pascal, wat een fijn en (h)eerlijk mens! Begaan, zeer professioneel en bekwaam. Met levenswijsheid, hulp van 'buitenaf' en een ver ontwikkeld gevoel weet ze mij in ieder goed te adviseren en mooie inzichten te geven. Een sessie met Pascal is een warme deken, open, oprecht en soms lekker confronterend.


John

Mijn ervaring met jouw holistische energetische massage was heel bijzonder. Vooral de energie. Het was een heel intense ervaring die ik nog niet eerder ervaren had.

Je bent een warm, fijn en open mens. Eerlijk en oprecht, maar ook zeker direct en dat waardeer ik erg.

Je hebt bij ons een huisreiniging gedaan en dat heeft goed geholpen. Onze dochter slaapt weer goed en de sfeer in huis is veel fijner. Het was heel fijn dat we een bakje wierook kregen om het te herhalen als we voelde dat dit nodig was. We hebben het een keer herhaald na 2 maanden en sindsdien niet meer.


Melissa

5 jaar geleden heb ik Pascal ontmoet bij een beurs. Daar heb ik een kaartje meegenomen en een afspraak gemaakt in haar praktijk. Eerst een praktijk-tuinhuisje in de achtertuin en nu een hele mooi praktijk!

Je kan lekker jezelf zijn bij haar. Ze heeft me geholpen om zekerder over me zelf te zijn en blij met mezelf te zijn (al is dat af en toe nog moeilijk🙈). Ze bekijkt dingen anders dan dat je zelf weleens denkt. Ze neemt echt de tijd om naar je te luisteren en advies te geven. 

Het maakt niet uit wat je wilt van masseren tot kaartlegging tot magnetiseren.

Pascal heeft een warm hart vandaar dat ik iedere maand er naar uitkijk om naar haar te gaan en even lekker te ontspannen!Hele fijne reading gehad met hele heldere inzichten. Dankjewel


Facebook Review: Lizzy

Hele fijne reading gehad met hele heldere inzichten. Dankjewel.


Facebook Review : Maya

Afgelopen zaterdag was ik op de paraview in Westervoort. Eigenlijk niet echt meer op zoek naar antwoord. Meer als gezelschap meegekomen. Al rondlopend kwam ik bij Pascal zonder e terecht. Mooie naam en mooi mens. Meteen zo vertrouwd. Pascal heeft kaarten voor mij gelegd en mij geleerd hoe ik verkeerde energie af kan weren en zo mijn eigen energie weer kan opladen. Ik zat dus toch wel met mijn vragen. Ik kreeg op al deze vragen een antwoord. Over mij en mijn energie, over mijn kinderen. Over de problemen die ik heb met .... Emoties die soms opkomen. Ik dacht wauw nou is het compleet. Het waren kleine stukjes maar van oh zo groot belang. Want ik heb haar raad opgevolgd en voel me nu weer happy en sterk. Dank je wel lieve Pascal dat je de tijd voor me nam. Ik vond het echt bijzonder je te mogen ontmoeten.♡


Facebook Review: John

Wat een enorme goede Reading heb je mij gegeven. Precies de juiste snaar geraakt en mij verder op weg geholpen. Dank je wel!

Aroha, John


Facebook Review: Bouwina

Pascal is geweldig, een heel fijn en liefdevol mens. Ze geeft inzicht, advies en vertrouwen. Ik heb een super fijn gesprek met haar gehad en toen ik daarna nog vragen had, kon ik ook bij haar terecht. Ik kom zeker weer een keer terug!


Facebook Review: Iris

Pascal is geweldig en je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Heb net echt een hele fijne zwangerschapsmassage gehad en een goed gesprek. Ga zeker terug!


Facebook Review: Linda

Heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Echt een aanrader. Even een extraatje voor jezelf, maar ook de baby in de buik vond het heerlijk.

Ik zeg doen


Facebook Review: Ann

Een heel fijne behandeling mogen ontvangen, na de ontspannende massage en het fijne gesprek ging ik vol nieuwe energie naar huis.


Facebook Review: Elly

Fantastische behandelingen - Liefdevol, aandachtig, intuïtief en effectief.